Sfeervol restaurant
midden in het groen.

Geniet van onze verse streekproducten.

B&B

Bistro

Gelegenheidszaal

Hou jij er ook zo van om gezellig iets te drinken of heerlijk te tafelen in een uniek kader? Dan ben je in Niel, vlak aan de Rupeldijk op de juiste plaats. Het Boekenhof is een trendy bistro in het groen waar je hartelijk wordt ontvangen en waar je lekker kan eten. Het interieur is licht en uitnodigend en boeken zijn hier nooit ver te zoeken.  

Bij ons kan je genieten van dagverse bereidingen aan eerlijke prijzen. We hebben een gevarieerde kaart met voor elk wat wils, zowel voor een (business)lunch als voor een gezellig avondje tafelen.
En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook seizoensgebonden suggesties die je doen watertanden.

Tussen 14 uur en 17 uur worden er verse pannenkoeken en andere zoete lekkernijen geserveerd. Uiteraard ben je ook welkom om enkel een tasje koffie of een aperitiefje te nuttigen.

Ook ’s avonds vanaf 20.30u kan je bij ons terecht om enkel iets te drinken.

In de Engelse telefooncel op het terras vind je binnenkort onze ruilbib: hier kan je dan een boek ontlenen, een boek ruilen of een boek dat je wil delen met anderen achterlaten. We hopen op die manier het leesvirus wijd te verspreiden!

Wil je blijven overnachten? Dat kan, kijk dan op onze pagina van de B&B-kamers.

Reserveren

Reserveren kan online via de button van Resengo.

Online via de tool kan je enkel reserveren voor een gezelschap met maximum 6 personen. Ben je met meer? Geen nood en geef ons een seintje via het contactformulier.

Het team

Maarten, onze chef streeft ernaar om-  samen met zijn keukenteam-  u elke dag opnieuw culinair te verwennen! 

In de zaal zorgen Kris en Ilse met hun zaalteam voor een verzorgde en persoonlijke bediening.

Het menu

Geschenkbon

Het Boekenhof is een cadeau waardig!

Op zoek naar het ideale verwencadeau voor je ouders, je broer of zus, je beste vriend of vriendin? Koop een geschenkbon bij ons, zodat ze kunnen komen genieten op een moment dat het voor hen past. Wij beloven dat we hen in de watten zullen leggen! 

De geschenkbonnen kunnen voor een bedrag naar keuze aangekocht worden en zijn vanaf aankoopdatum een jaar geldig.

Honger gekregen?

Kom langs of reserveer een tafel.