Kom hier op verhaal
in onze Bed & Breakfast

Laat u betoveren
en beleef onze unieke Bed & Breakfast
in een groene oase van rust

B&B

Bistro

Feestzaal

OPENING verwacht in 2023

Kris en Ilse heten jullie van harte welkom in het Boekenhof!

Een tiental jaren geleden waagden we de sprong om onze droom te verwezenlijken: we kochten een camping in het zuiden van Frankrijk en trokken elke zomerperiode naar daar om mensen te laten genieten van de rust en de natuur in de Haut-Languedoc.
We bleven in België wonen en pendelden voortdurend heen en weer. Na acht jaar spreidstand voelden we dat een keuze moesten maken . We kozen voluit voor onze eigen streek en willen de mooie aspecten van ons vorige project graag doen herleven in dit nieuwe project:

We laten jullie graag genieten van de rust en de natuur hier bij ons in de Rupelstreek.
Strijk neer op ons terras of in onze bistro na een deugddoende wandeling of fietstocht en laat je verwennen met een heerlijk (streek)biertje of een lekkere maaltijd, met liefde bereid door onze kok.

Ons gelegenheidszaaltje met eigen terras en tuin biedt een mooie, aangename ruimte voor al uw evenementen: een babyborrel, een jubileum, een bijzondere verjaardag… maar ook voor uw meetings of productvoorstelling. Zeker ook te combineren met een verblijf in (één van) onze kamers.

We bouwen momenteel aan 4 mooie, ruime en luxueuze kamers waarin we u en uw gezin vanaf het voorjaar gastvrij willen ontvangen!


Iedere kamer heeft een privéterras, maar ook in onze tuin is het aangenaam vertoeven.
Enkele dagen onthaasten, er even tussenuit… hier kan het binnenkort!
Maar ook zakelijk cliënteel vindt hier dan de nodige rust om aangenaam te werken, een hapje te eten en even te ontspannen.

Hou onze facebookpagina en/of de website in het oog om te weten wanneer in onze B&B-kamers de bedjes zijn gespreid!

Wij kijken er alvast naar uit om jullie te mogen ontmoeten!